ΟΙΚΙΑΚΟΣ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Οικιακή Χρήση
Το  υγραέριο ενδείκνυται για διάφορες λειτουργίες, εντός και εκτός σπιτιού. Χρησιμοποιείται στη θέρμανση, στο ζεστό νερό χρήσης, στο μαγείρεμα, στις θερμαινόμενες πισίνες κ.τ.λ. Το υγραέριο LPG είναι σε πολύ μικρότερο βαθμό επιβλαβές για το περιβάλλον και τον οργανισμό, εν συγκρίσει με το πετρέλαιο και άλλα καύσιμα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα προϊόντα της καύσης του εκπέμπουν σημαντικά λιγότερα ποσοστά CO2. Προσφέρει αξιοπιστία, ευελιξία, υψηλή και γρήγορη απόδοση, καθώς και εύκολη μεταφορά.
 • Υγραέριο για θέρμανση και παροχή ζεστού νερού χρήσης
  Χρησιμοποιείστε το υγραέριο ως καύσιμο στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης, σε τζάκια υγραερίου ή και για παροχή ζεστού νερού χρήσης. Εξοικονομήστε χρήματα, ακόμα και τους πιο κρύους μήνες. Επωφεληθείτε της άμεσης απόδοσης του καυσίμου, αλλά και της μεγάλης διάρκειας που προσφέρει!

 • Υγραέριο στη μαγειρική
  Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους μαγειρεύουν, αφού προσφέρει εύκολο έλεγχο διατηρώντας την θερμοκρασία και την υγρασία του φαγητού σε σταθερά επίπεδα.

 • Υγραέριο & εξωτερικές εφαρμογές
  Το υγραέριο χρησιμοποιείται και σε εξωτερικές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα η θέρμανση της πισίνας, το barbeque, αλλά και οι εξωτερικές θερμάστρες κήπου και βεράντας.
  ​ 
Επαγγελματική Χρήση
Όπως στον οικιακό, έτσι και στον επαγγελματικό χώρο, το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ατμού, τη θέρμανση, την παροχή ζεστού νερού, το μαγείρεμα, αλλά και για πιο εξειδικευμένες χρήσεις. Όλες οι συσκευές που τροφοδοτούνται από υγραέριο προσφέρουν στον επαγγελματία χαμηλό κόστος λειτουργίας, αλλά και πολύ καλύτερη απόδοση. Επιλέγοντας υγραέριο για τον επαγγελματικό σας χώρο, επιλέγετε:
 • Γρήγορη & αποτελεσματική παραγωγή των προϊόντων σας.
 • Λιγότερα έξοδα και χρόνους συντήρησης για τον εξοπλισμό σας.
 • Καθαρότερο περιβάλλον εργασίας.
 • Προστασία του περιβάλλοντος με μειωμένους ρύπους.
 •  Χρήση υγραερίου σε χώρους εστίασης & επιχειρήσεις catering
Με το υγραέριο στη μαγειρική, μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας - υγρασίας, τη γρήγορη απόδοση, αλλά και τη σταθερή λειτουργία ταυτοχρόνως. Αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο παρασκευής φαγητού, για κάθε επιχείρηση. Προσφέρει εύκολη εγκατάσταση, υψηλή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σταθερή απόδοση, γρήγορη απόσβεση και οικονομία. Ελάτε σε επαφή με έναν από τους συνεργάτες μας και λύστε όλες σας τις απορίες.

 •  Ξενοδοχειακές ή Νοσοκομειακές Μονάδες
Αντικαθιστά το συμβατικό καύσιμο ή τον ηλεκτρισμό σε ζητήματα θέρμανσης χώρου, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, μαγειρικής, πλυσίματος εξοπλισμού κουζίνας - κλινοσκεπασμάτων, σιδερώματος κ.ά.

 •  Αρτοποιεία & Εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής
Αντικαθιστά το συμβατικό καύσιμο, τον ηλεκτρισμό ή και το μαζούτ, στην παραγωγή των προϊόντων.

 •  Κέντρα Άθλησης
Αντικαθιστά τη χρήση ντίζελ στη θέρμανση των χώρων, αλλά και στην παραγωγή ζεστού νερού για πισίνες ή ντουζιέρες. Το υγραέριο χρησιμοποιείται, κατά κόρον, σε όλες τις περιοχές που απέχουν από το δίκτυο του φυσικού αερίου και η σύνδεσή τους με αυτό κοστίζει πολλά χρήματα.
Η χρήση του υγραερίου σε αθλητικά κέντρα είναι πολύ πιο οικονομική.

 •  Βαφεία αυτοκινήτων
Αντικαθιστά τη χρήση ντίζελ ή ηλεκτρικής ενέργειας, στους φούρνους βαφής των οχημάτων.

 •  Καθαριστήρια
Η χρήση υγραερίου στο σιδέρωμα, το καθάρισμα και το στέγνωμα ρούχων σας εξοικονομεί περισσότερα χρήματα, εν συγκρίσει με τη χρήση συμβατικού καύσιμου.