Εγκαταστάσεις αερίου
οικιακές – βιομηχανικές.

Εξοικονόμηση χρημάτων.

Το αέριο σε δεξαμενή αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μορφές ενέργειας, αφού σέβεται το περιβάλλον και χαρίζει μοναδικά προνόμια στο σπίτι. Σας δίνει τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα, να έχετε αυτονομία θέρμανσης και ζεστού νερού. Αναβαθμίστε την ποιότητα ζωής σας και ζεστάνετε το σπίτι σας, εύκολα και άμεσα, γλιτώνοντας έως και 30% από τα χρήματα που θα δίνατε με ένα συμβατικό καύσιμο. Το αέριο είναι ιδανικό για συστήματα θέρμανσης, για κουζίνες καθώς και για παροχή ζεστού νερού χρήσης.

 

Μια δεξαμενή αερίου αποτελεί την τέλεια λύση για όσους δεν κατοικούν σε περιοχές που συνδέονται με το δίκτυο φυσικού αερίου. Δίνει, έτσι, τη δυνατότητα σε όλους να απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια.

 

Στον βιομηχανικό τομέα το αέριο είναι η κατάλληλη λύση για ατμοπαραγωγή, ελαιόθερμα και φούρνους. Όλες οι συσκευές που τροφοδοτούνται από αέριο προσφέρουν στον επαγγελματία χαμηλό κόστος λειτουργίας, αλλά και πολύ καλύτερη απόδοση.

Πολλαπλές χρήσεις, ταχύτητα και αξιοπιστία.

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Το  αέριο ενδείκνυται για διάφορες λειτουργίες, εντός και εκτός σπιτιού. Χρησιμοποιείται στη θέρμανση, στο ζεστό νερό χρήσης, στο μαγείρεμα, στις θερμαινόμενες πισίνες κ.τ.λ. Το αέριο LPG είναι σε πολύ μικρότερο βαθμό επιβλαβές για το περιβάλλον και τον οργανισμό, εν συγκρίσει με το πετρέλαιο και άλλα καύσιμα. Αυτό συμβαίνει γιατί τα προϊόντα της καύσης του εκπέμπουν σημαντικά λιγότερα ποσοστά CO2. Προσφέρει αξιοπιστία, ευελιξία, υψηλή και γρήγορη απόδοση. Εύκολο και ασφαλές και στην μεταφορά του.

Θέρμανση και παροχή ζεστού νερού

 

Χρησιμοποιείστε το αέριο ως καύσιμο στο κεντρικό σύστημα θέρμανσης, σε τζάκια αερίου ή/και για παροχή ζεστού νερού χρήσης. Εξοικονομήστε χρήματα, ακόμα και τους πιο κρύους μήνες. Επωφεληθείτε της άμεσης απόδοσης του καυσίμου, αλλά και της μεγάλης διάρκειας που προσφέρει!

Μαγειρική

 

Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους μαγειρεύουν, αφού προσφέρει εύκολο έλεγχο διατηρώντας την θερμοκρασία και την υγρασία του φαγητού σε σταθερά επίπεδα.

Εξωτερικές εφαρμογές

 

Το αέριο χρησιμοποιείται και σε εξωτερικές εφαρμογές, όπως για παράδειγμα η θέρμανση της πισίνας, το barbeque, αλλά και οι εξωτερικές θερμάστρες κήπου και βεράντας.

Εξυπηρέτηση 24/7

 

Προσφέρουμε 24ωρη εξυπηρέτηση, 365 ημέρες τον χρόνο. Στον οικιακό τομέα εξυπηρετούμε τις ευρύτερες περιοχές των Δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Στο βιομηχανικό τομέα και στον τομέα της ναυτιλίας εξυπηρετούμε σε πανελλαδική και παγκόσμια κάλυψη.

Αποτελεσματικότητα
και μείωση κόστους.

Αποτελεσμα-
τικότητα και
μείωση κόστους.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Όπως στον οικιακό, έτσι και στον βιομηχανικό τομέα, το αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγωγή ατμού, για θέρμανση, για παροχή ζεστού νερού, στο μαγείρεμα, αλλά και για πιο εξειδικευμένες χρήσεις. Όλες οι συσκευές που τροφοδοτούνται από αέριο προσφέρουν στον επαγγελματία χαμηλό κόστος λειτουργίας, αλλά και πολύ καλύτερη απόδοση.

 

Με αέριο στον επαγγελματικό σας χώρο, επιλέγετε:

 

Γρήγορη & αποτελεσματική παραγωγή των προϊόντων σας.

Λιγότερα έξοδα και χρόνους συντήρησης για τον εξοπλισμό σας.

Καθαρότερο περιβάλλον εργασίας.

Προστασία του περιβάλλοντος με μειωμένους ρύπους.

Ξενοδοχειακές & νοσοκομειακές μονάδες

 

Αντικαθιστά το συμβατικό καύσιμο ή τον ηλεκτρισμό σε ζητήματα θέρμανσης χώρου, παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, μαγειρικής, πλυσίματος εξοπλισμού κουζίνας – κλινοσκεπασμάτων, σιδερώματος κ.ά.

Αρτοποιεία

 

Αντικαθιστά το συμβατικό καύσιμο, τον ηλεκτρισμό ή και το μαζούτ, στην παραγωγή των προϊόντων άρτου.

Ηλεκτρομηχανολογικό
Layout.

Ηλεκτρο-
μηχανολογικό
Layout.

REMOTE
CONNECTIVITY

Weishaupt Marine

Συντήρηση Καυστήρων